JP Ekonomiservice hjälper dig med bokföringen

I Västerås finns det välrenommerade företaget JP Ekonomiservice. Joakim Persson som driver bolaget har många års erfarenhet av redovisningsarbete, bokslut och skatter. Han hjälper dig med rådgivning, allt ifrån vilken företagsform som passar bäst för din affärsidé till löpande bokföring och bokslut. Han ser till att du alltid får den bästa möjliga rådgivningen inför de ekonomiska beslut som du som företagare ställs inför.

Att missa en skatteinbetalning eller betala in fel belopp kan bli en kostsam historia. Som egen företagare har man ofta nog med att sköta sin affärsverksamhet och att då även sköta bokföringen och göra bokslut kan bli väldigt tröttsamt. Många företagare sitter utmattade på natten och försöker få till bokföringen och det säger sig självt att det är lätt att göra misstag då.

Det är smart att låta en utbildad ekonom ta hand om bokföring och övrig ekonomisk verksamhet så att det blir rätt från början. Oftast tjänar man på att köpa tjänsterna, både rent ekonomiskt och tidsmässigt.