Hundbutik på nätet

En ny hundbutik med inriktning på produkter för hundars hälsa och säkerhet har nu lanserats på nätet. Det är Corallium som har startat igång LoveMyDog som är en kombinerad e-handel och hundblogg. Förutom att erbjuda smarta produkter till hundar så finns en blogg med nyheter, tips och artiklar om det mesta som rör hundar. Produktsortimentet kommer utökas efterhand men nu i början ligger fokus på försäljning av hundtandborstar samt hundhalsband med  inbyggd belysning. Det senare är extra aktuellt nu när hösten är här och kvällarna blir allt mörkare.

På bloggen finns det en hel del intressant topplistor relaterat till hundar,  bland annat listas de vanligaste hundnamnen och hundraserna på svenska hundar.

Köpa WordPress sida

Att köpa en hemsida skapad i WordPress gör du enklast genom att vända dig till QuickNet. QuickNet har arbetat med hemsidor i många år och vi ligger i framkant på utvecklingen. Vill du ha en hemsida som fungerar bra vid sökningar via Google, visas snyggt i mobiler och surfplattor och har SSL Certifikat, ja då ska du kontakta QuickNet.

Vi hjälper dig med allt som har med din hemsida att göra, först görs en noggrann research därefter jobbar vi vidare med snygga designförslag. Texter och bilder till hemsidan levereras av dig, om du tycker att det är bättre att någon annan skriver dina texter så kan vi rekommendera duktiga skribenter. Vi samarbetar även med duktiga fotografer som löser problemet med bilder åt dig.

Fira med rätt bubbel

När ditt lag vinner en titel, vinner en derbymatch mot värsta rivalen eller säkrar en uppflyttning ska det så klart firas ordentligt. Antingen om det är ett lag du själv spelar i eller om det är ditt favoritlag i bandy, hockey, fotboll eller någon annan sport så finns det anledning att korka upp en flaska bubbel. Om bubblet är äkta champagne eller något billigare som till exempel spumante eller prosecco är ju helt upp till tycke, smak och plånbok. Ofta är det själva grejen med att korka upp bubblet som är det viktiga. Oavsett vad så finns det många bra och goda bubbel till vettiga priser. Vill du inte lägga pengarna på en äkta champagne (även om det finns bra och billig champagne) så tycker vi att Prosecco är ett grymt bra alternativ. Prosecco är ett vitt mousserande vin från nordöstra Italien. Vinet är gjort på druvan  glera och bubblorna får man genom en andra jäsning i trycktank. För att ge ett konkret förslag så går Castelforte Prosecco Extra Dry att köpa på de flesta systembolag för runt hundralappen. Proseccon är torr, ungdomlig smak med inslag av päron, honungsmelon och citrus. Drick den helt vid en temperatur på runt 10 grader. Korka upp och fira!

Köpa bubbel

Enklast är så klart att köpa ditt bubbel via statliga Systembolaget. En billigare variant och dessutom betydligt roligare variant kan vara att löpa bubblet på plats eller i någon taxfree när du är ute och reser. Tänk dock att paketera bubblet ordentligt innan du stoppar ner det i resväskan. Vi tipsar om att planera redan innan och köpa bubbelplast som du sedan lindar runt flaskorna. Tänk även på att bubblet mår bra av att vila några veckor efter den skumpiga behandlingen i en resväska.

VSK Fotboll

VSK Fotboll grundades den 29 januari 1904 i köket på dåvarande Folkets hus, nuvarande Blåsbogården, i Västerås. Huset finns än idag kvar och ligger i hörnet av Blåsbogatan och Lykttändargränd. Initiativtagare var den blott 17-årige Krispin Svärd som pratat ihop sig med några arbetskamrater om att starta en sportklubb. Ett anslag sattes upp vid Viktor Olssons Tobaksaffär på Köpmangatan och gensvaret blev stort. Mötet blev så välbesökt att den 17-årige initiativtagaren fick nöja sig med en plats ute i trapphuset. Ändå blev han invald som klubbens första kassör. Klubbens första ordförande hette Ivar Andersson.

Källa: VSK Fotboll (wikipedia)

Spelschema för premier league 2017/2018

Spelschema för premier league 2017/2018 är fastställt  men som vanligt sker det massor av ändringar för att passa TV-bolagen. Det bästa sättet att se det absolut mest aktuella spelschemat är att besöka premierleague.com. Där kan du också ladda ner och prenumerera på en uppdaterad fil för att få in hela spelschemat i din kalender.

Fredag 11 Augusti 2017

  • Arsenal v Leicester City

Lördag 12 Augusti 2017

  • Watford v Liverpool
  • Chelsea v Burnley
  • Crystal Palace v Huddersfield Town
  • Everton v Stoke City
  • Southampton v Swansea City
  • West Bromwich Albion v AFC Bournemouth
  • Brighton v Manchester City

Söndag  13 Augusti 2017

  • Newcastle United v Tottenham Hotspur
  • Manchester United v West Ham United